Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Bonne journee francais

Täällä Font Romeun vuoristoleirillä alkaa olemaan 2kk leiri puolessa välissä.

Paluttelua lenkin jälkeen...
Alku on ollut suhteellisen hankala, johtuen pohje vammasta sekä toisen jalan  jalkapöydän vaivoista. Olen silti pystynyt harjoittelemaan mutta näiden vammojen kanssa. Toki alkuleiristä tein aika paljon korvaavaa harjoittelua mutta nyt kaikki treenit on jo juoksua. Vauhdit eivät ole olleet sitä mitä olisin toivonut mutta se pitää hyväksyä että tilanne on tämä mikä on. Tärkeintä olisi nyt päästä lähtöviivalle ja sitten on vaan annettava kaikkensa. Eli ei ihan sellainen valmistautuminen EM-kisoihin mitä olisi toivonut. 

Valmentajani Simo oli myös täällä viikon verran katsomassa treenejä ja Janne tulee myös pariksi viikoksi joten on ihanaa että saa seuraa välillä lenkeille ja mielen piristystä.

Ilmat ovat olleet loistavat ja lenkki maastot mitä parhaimpia. Näihin maisemiin ei varmasti koskaan kyllästy.
 
La Calme Font Romeu
Parina seuraavana viikkona olisi tiedossa määrällisesti kovempi jakso ja sitten jo pikkuhiljaa alkaa vika valmistautuminen Berliiniin. Hui…😂

t. Anne-Mari


  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti