Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


keskiviikko 9. toukokuuta 2018

Ola Portugalista

Terkkuja Portugalin Vila Real de Santo Antoniosta. Olen täällä harjoitusleirillä ja valmistautumassa Elokuun EM-kisoihin. Sitä ennen kuitenkin Lontoossa 19.5 Europan 10 000m Cup kisa ja täältä on haettu vauhtia treeneihin viimeisten viikkojen aikana. 

Treenit on sujuneet hyvin ja radalla juokseminen tullut vähän tutummaksi.
Olin viimeksi täällä harjoittelemassa kesällä 2016 eli paikat ja juoksu maastot oli entuudestaan tuttuja. Tämä on erittäin hyvä paikka harjoitella kun ollaan merenpinnan tasolla. Eniten olen nauttinut lenkeistä metsä alueella jossa hyvä hiekkatiet juosta ja tietty kovista rata treeneistä. Täällä on myös paljon muitakin Suomalaisia yleisurheilijoita valmistautumassa kesään kisoihin. 

maratoonarille tasaista hyvää baanaa


metsää ja hiekkateitä missä hyvä juosta

Päivät ovat sujuneet hyvin rutiininomaisesti. Herätys klo.6.00, aamiainen ja ensimmäisen treenin aloitan klo. 8.00.  Treenin jälkeen arkisia asioita mm. kaupassakäyntiä, pyykinpesua tai ruoan laittoa, niitä normi arki juttuja. Lounaan syön klo.12.00 jonka jälkeen pienet päikkärit tai kirjan lukemista. Toisen treenin aloitan klo.15-16.00 päivästä ja treenistä riippuen. Iltapäivällä vuorossa lihashuoltoa tai venyttelyä, ruoan tekoa ja illallinen klo.18.30. Tämän jälkeen yleensä luen, katson telkkaria ja nukkumaan menen viimeistään klo.21.00.

Olen nauttinut todella jokaisesta treenistä ja päivästä ja olen erittäin onnellinen siitä että voin toteuttaa unelmaani ja elää sitä urheilijan täysi painotteista elämää vaikka välillä toki pieni koti ikävä voi iskeä mutta onneksi ne on ohimeneviä 😉

Vielä viikko leiriä jäljellä ja sitten nokka kohti Lontoota!

Anne-Mari
Beachi korkattu aamulenkillä parin treeni viikon jälkeen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti