Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


tiistai 20. helmikuuta 2018

RAK half marathon ja kauden toinen Kenian leiri alkamassa

Dubain maratonin jälkeen vain kahden viikon palautuminen ja silti RAKin puolikkaalla uusi oma ennätys 1.11.10! Toki osasin odottaa hyvää tulosta ja suunnitelma olikin juosta omaa ennätysvauhtia mutta silti oli arvoitus miten lihaksisto oli palautunut maratonista.

Väliajat olivat 5km 17.02, 10km 33.50, 15km 50.06 ja 20km 66.57. Sain juostua negatiiviset puolikkaat, siitä olen tyytyväinen. 13km kohdilla oli pieni notkahdus ja sen jälkeen sain todella tehdä töitä jotta vauhti säilyy loppuun. Kokonaisuudessa kisa oli onnistunut ja on hienoa huomata että vauhtia on myös tullut lisää vaikka alla onkin maratonille valmistava jakso ja näin ollen puolikkaan vauhteja ei siis ole haettu.RAK näytti taas parhaat puolensa ja kisa järjestelyt oli huippu luokkaa. On niin hienoa juosta kisassa missä ei tarvitse turhia tressata vaan voi keskittyä nauttimaan kisan tunnelmasta.
Rakin jälkeinen viikko onkin sitten ollut todella kevyt treeniä ja kroppa on saanut palautua kunnolla.  Hassua miten paljon ylimääräistä energiaa sitä on kun harjoittelu ei syö sitä kaikkea. Olen nauttinut siitä todella 🤣Nyt olen matkalla työmatkalle Kilimanjarolle. Huomenna suuntaan 10 hengen ryhmän kanssa Tanzaniaan Aventuran matkanjohtajana ja sieltä meillä alkaa 7 päivän trekkaus ja kiipeäminen kohti Uhurua 5895m.

Reissun jälkeen jään suoraan Keniaan ja suuntaan Eldorediin 3,5 viikon harjoitusleirille. Tällä kertaa jään Eldorediin maraton juoksija Isabellah Anderssonin luokse. Saan Isabellahista varmasti hyvää treeniseuraa ja Simo asuu myös ihan lähellä eli hän pääsee seuraamaan vielä enemmän ihan perus treenejä.  Tarkoitus on nyt saada alimatkoille vauhtia ja tehdä monipuolisempaa juoksu harjoittelua. Kevään aikana tulen juoksemaan ainakin Berliinin puolimaratonilla sekä 10 000m Lontoossa. Kiireinen kevät odotettavissa mutta odotan sitä niin innolla! Hakuna matata


Anne-MariEi kommentteja:

Lähetä kommentti