Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


lauantai 6. tammikuuta 2018

Kenian leiri onnistuneesti takan

Jambo, Kauden eka leiri ohi ja nyt matkalla takasin kotiin. Tämä oli toistaiseksi pisin Kenian leirini ja se sujui onneksi hyvin.  Sain tehtyä hyvin maratonille valmistavia treenejä ja tällä kertaa myös pidempiä intervallitreenejä hyvällä vauhdilla. Joulukuussa kilometrejä kertyi 812 ja nyt jääkin nähtäväksi miten treenit lähtee sujumaan merenpinnan tasolla.
Tietysti tulokset näkee sitten Dubain maratonilla mutta tällä hetkellä luottavaisella mielellä kohti startti viivaa.

Janne huolto hommissa 😀 
Tällä kertaa Itenissä oli muitakin Suomalaisia kestävyysjuoksijoita treenaamassa.  Kiitos George Tassiselle joka oli muutamassa treenissä jeesaamassa ja tsemppiä Tampereen tytöille vikoihin treeni viikkoihin! Paljon  hyviä kilometrejä, muistoja ja kokemusta karttui taas Kenian ylängöiltä. Iso kiitos kaikille  joiden ansiosta leiri sujui mainiosti.

3x5km, Eldoredissä Tassisen peesissä
Itenin Suomalaiset
Seuraava leiri helmikuun lopulla ja silloin myös Keniaan mutta tällä kertaa jään Eldoredin tasaisemmille maastoille.

Tiimi kanssa uuden vuoden lounaalla Samich Resortissa. Takana Kerio Valley.

t. Anne-Mari
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti