Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Kausi 2018 jo hyvässä vauhdissa

On varmasti aika taas päivittää kuulumisia myös tänne blogin puolelle. Nykyään tuo sosiaalinen media on käytössä sen verran paljon että aina meinaa tämä blogin päivitys unohtua.

Maaottelun jälkeen tein yhden Nepalin työreissun Lobuche-East:lle (6119m). Samalla pidin niin sanotun ylimenokauden eli olin juoksematta vuorilla melkein kolmisen viikkoa. Reissu onnistu hyvin, oli ihan käydä Nepalissa ja vuorilla ja mikä tärkeintä suurin osa porukasta pääsi huipulle ja turvallisesti alas . 
Aventuran jengi Lobuchen huipulla
Sain kuitenkin aika sitkeän keuhkoputken tulehduksen joten paluu treenien pariin ei sujunut ihan suunnitelman mukaan. Mutta nyt näyttää hyvälle ja toivon mukaan pysyy kunnossa eikä enää takapakkeja tule.

Dubaissa olen kilpaillut pari 10km kilpailua maaottelun jälkeen, toinen ennen Nepalin reissua (34.32) ja toisen viimeksi eilen Fujairahissa. Aika 34.02 (10,18km) antoi hyvän vahvistuksen siitä että lihaksisto ja tämän hetkinen kunto valmiina koviin treeneihin jota seuraavan 1,5 kuukauden aikana odotettavissa. 


Olen meinaan nyt matkalla Keniaan, Itenin harjoitusleirille. Olen Keniassa 6 tammikuuta asti ja sitten on tarkoitus saada vielä muutama hyvä vauhti treeni alle merenpinnan tasolla ennen Dubain maratonia. Eli juoksen Dubaissa tammikuun 26 seuraavan maratonini.
Valinta tämän kauden pääkilpailuun eli EM-kisoihin tuli ensimmäisten urheilijoiden joukossa. Se on todella hieno juttu sillä nyt voin startata Dubain maratonille ilman ”tuloksen teko painita”. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti