Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


lauantai 10. kesäkuuta 2017

Font Romeussa 1850m

Viimeiset kaksi kuukautta ennen Lontoon MM-kisoja vietän täällä Font Romeussa, Ranskassa.
Paikka on jo tuttu viime vuodesta eli oli tosi mukava palata tuttuihin ja upeisiin maisemiin Pyreneiden vuoristoon.
Tällä kertaa lensin Barcelonaan josta vuokrasin auton ja ajoin tänne. Auto helpottaa huomattavasti liikkumista Lac de Matemale järvelle jossa on tasaisemmat juoksu maastot.
Eka viikko täällä jo takana ja eilen tein ensimmäisen reippaan pitkän juuri tuolla Matemalen järven ympärillä.

https://www.youtube.com/watch?v=Qp-Yg81ME24&feature=em-upload_owner

Asun Creps Cnean opistolla ja parasta täällä on päivä rutiinit. Noudatan joka päivä rutiineja jossa aamiainen klo.7.00 eka treeni klo.10.00. Lounas klo.12.00. Päiväunet∕ lepo 12.30-13.30. Toka treeni klo.16.00 ja illallinen klo.19.00. Nukkumaan klo.21.00. Sinne väliin sitten mahtuu lihaskuntoa, hierontaa, sauna∕ jääkylvyt, yms. mutta kaikki toiminnot keskittyy oman kehon huoltoon.  Ruoka on hyvää ja ravitsevaa ja on ihanaa kun voi vaan mennä syömään ilman että tarvitsee itse sitä valmistaa. Ok, kaipaan jo pikkasen kyllä itse kokkaamista mutta hei nyt nautin siitä että joku tekee sen minun puolestani…
Nyt jo ensimmäisen viikon jälkeen olen huomannut kuinka hyvin on energiaa kehossa kun nukkuu ja syö hyvin.  Kaiken teen jotta palautuminen on mahdollisimman hyvää. Onhan sitä normaalissa elämässäkin rutiineja joita noudatan mutta ei sitä pysty ihan samaan kuin täällä.

Suomesta lähdön jälkeen olin kaksi viikkoa Dubaissa kotona jossa myös juoksin NAS 10km kisan. Voitin loppukirissä ja näin ollen uusin viimevuoden mestaruuden omassa sarjassani.

Suomessa piipahdan pikaisesti kesäkuun lopussa. Juoksen perinteisen Möviken Runtin siellä. Se juostaan 1.7 Nauvossa. http://naguif.net/moviken-runt-2017/ Toivottavasti näen mahdollisimman paljon tuttuja kasvoja siellä! 😉

Pääsen näin myös pika visiitille saareen ja sitten kaappaan Jannen mukaani tänne Font Romeuhun! Meillä olisi tarkoitus myös käydä juoksemassa La Corrida Toulousessa 10km maantiekisa.

Mutta hei nyt lenkkipolut kutsuu jälleen!

adieu,

Anne-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti