Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


torstai 4. toukokuuta 2017

Harjoittelua koti Suomessa

Aika rientää vauhdilla ja varsinkin nyt Suomessa ollessa. Mahtavaa tavata perhettä ja ystäviä ja erityisesti olen nauttinut aurinkoisista pakkasaamuista. Ihanaa kun ei välttämättä tarvitse herätä lenkille niin aikaisin kun kotona Dubaissa...😜

SM- maantiellä tuli ylivoimainen voitto ja juoksu kulki ihan mukavasti vaikka aika kylmää kyllä oli. Aika 1.14.10 oli kohtuullinen tuolle päivälle. Varsinkin lopussa huomasi että lihaksistosta ei saanutehoja irti, oliko se sitten ilmasto vai liian lyhyt palautuminen treeneistä. Joka tapauksessa lähdin hakemaan mitalia ja sieltä se kirkkain tuli. Reitti oli tasainen ja hyvin suunniteltu eli parempaa aikaan varmasti olisi ollut mahdollisuudet tuolla reitillä.

Minun kolmas SM-mitali ja toinen kultainen

SM-kisojen jälkeen paluu normaalien treenien pariin ja nyt edessä seuraavaksi on GöteborgsVarvet  ½ maraton joka juostaan 20.5. Sitä ennen meillä on Pajulahdessa kestävyysjuoksijoiden tapaaminen tai lyhyt harjoitusleiri. Mukava päästä näkemään muita kestävyysjuoksijoita ja tärkeitä taustajoukkoja.

Lauantaina 13.5 pidän Nauvossa luennon Himalajan valloituksista ja kestävyys urheilijan elämästä. Sinne kaikki ovat tervetulleita! Luvassa kuvia ja tarinoita mm. Everestiltä.


Kiirettä pitää mutta mukavaa sellaista! Göteborgin jälkeen lähden Dubaihin kahdeksi viikoksi jonka jälkeen kahden kuukauden korkeanpaikan leiri kutsuu Font-Romeussa! Ou jee!


 t. Anne-MariEi kommentteja:

Lähetä kommentti