Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


sunnuntai 15. tammikuuta 2017

5 days to go!

Maraton lähestyy ja jännitys tiivistyy…😁 Toissa päivänä oli vika maraton-vauhtinen treeni ja se sujui tosi hyvin. Alla pieni pätkä treenistä8km (3.30) + 2km (3.20) Paul Muturi jänisteli hyvän treenin! 

Nyt on kovin työ tehty ja tämä viikko onkin sitten keventelyä kohti perjantaita. Dubain maratonin startti on klo. 6.30 ja jonkinlainen live seuranta kai luvassa http://www.dubaimarathon.orgJos kaikki sujuu hyvin perjantaina niin uusi ennätys on varmasti mahdollinen. Kaikki viimeistely treenit ja Kenian harjoitusleiri on sujunut niin hyvin että starttaan matkaan luottavaisella mielellä.

Maraton reittiin on nyt tullut pieni muutos kun ylitämme uuden sillan kahdesti. Saa nähdä miten se vaikuttaa kärjen aikoihin vai vaikuttaako ollenkaan…  ME:hän on Bekelen tähtäimessä. Silta on n. 25km ja 33 kohdalla ja 300m pituutta näillä nousuilla ja laskuilla.
Olen juossut sen nyt muutaman kerran harjoituksissa ja kyllähän se laittaa puuskuttamaan mutta onhan niitä Itenin mäkiä taottu ihan syystäkin!

Nyt vaan peukut pystyyn että perjantaina on hyvä päivä ja juoksu lentää! 🤘👍

Anne-MariEi kommentteja:

Lähetä kommentti