Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


torstai 4. elokuuta 2016

Viimeistely Penedon paratiisissä

Portugalista siirtyminen tänne Brasilian ″pelipaikoille″ suju hyvin. Lennot olivat ajallaan ja pääsin viettämään yhden yön kisakylään ennen tänne Penedoon siirtymistä.
Oli kiva nähdä miltä kisakylä näytti mutta olen tosi tyytyväinen että olen täällä aina sinne 10.8 asti. Kisakylä on meinaan suuri. Suomen koko joukkue asuu yhdessä paikassa ja meillä on kolme kerrosta varattu Suomen joukkueelle. Samassa kerrostalossa asuu myös mm. Ruotsalaiset, Tanskalaiset ja Islantilaiset. Sen lisäksi kerrostalon alakerrassa sijaitsee tosi mukava ”suomi olohuone” jossa suurin osa urheilijoista viettää aikaa ja siellä onkin hyvä tunnelma. Valtavan työn ovat Olympialaisten kisatiimi ja meidän attaseat nähneet jotta ovat saaneet kaiken valmiiksi ja kotoisan oloiseksi meille urheilijoille. Kiitoksia!
Ruokala missä kaikki ruokailu tapahtuu on valtava, suuri halli missä ruokailu vie aikaa. Minulle itselle ruokailu oli se mikä eniten ihmetytti ja kun palaan takaisin kisakylään sen onneksi on jo nähnyt ja vähän tietää mihin valmistautua. Huoneistossa on kahden hengen huoneita, joissa 2-3 huonetta aina yhtä solua kohden. 

tämä on totta!

Yhden yön jälkeen siirryimme kävelijöiden kanssa tänne Penedon leirille joka on n.200km Riosta luoteeseen. Aivan ihana paikka! Täällä kyllä todellakin kelpaa harjoitella ja rauhoittua vielä ennen kuin palaa takaisin Rion. Lasse Virenin ja Tapio Kantasen jalanjäljillä....Täällä majoitus on yhden hengen huoneissa ja todella hiljainen sekä harmoninen paikka. Ruoka on ollut valtavan hyvää ja terveellistä. Kyllä kelpaa!

Hotel Pequena Suecia


Tällä viikolla on treeneissä kevyitä harjoituksia kahdesti päivässä, päätarkoitus on totutella ilmastoon ja aikaeroon sekä pitää hyvä vire kropassa. Huomenna eli perjantaina ohjelmassa on eka reippaampi harjoitus ja sunnuntaina vielä vika puolipitkä kenraaliharjoitus.

Nyt saunaan ja sitten takkatuli päälle 😉    

Anne-Mari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti