Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Font Romeu 1750m

Suomessa vietetty kuukausi vierähti todella nopeasti ja nyt jo takaisin reissun päällä.  Oli ihana tavata perhettä ja ystäviä, käydä saaressa ja mikä parasta lenkkeillä luonnossa! Suomessa ekat viikot Hampurin maratonista palauttelua ja sitten pikkuhiljaa pääsin takaisin normaalien treenien pariin. Kotkassa pääsin myös viettämään veljeni häitä ja oli ehdottomasti ikimuistoiset ja ihanat juhlat! Ne kruunasi keväisen Suomen reissun. Kiitos Anna ja Juha 😘

Kesän parhaat bileet!

Pika pysähdys myös Dubaissa ja pääsin juoksemaan muutaman aamulenkin mukavaan +30º lämpöön… huh huh, kyllä se kroppa ehti jo tottua Suomen viileämpään kevät säähän J

eipä tarvi miettiä lenkin jälkeen venytteleekö vai ottaa suihkun eka....hikistä hommaa noi aamulenkit!

No nyt sitten ollaan viileän raikkaassa vuoristo säässä Pyreneet vuoristossa, Ranskan puolella, Font Romeussa! Vitsi mikä paratiisi J Asun Creps-Cnea http://www.cnea-fontromeu.com/#/en--home  harjoittelu keskuksessa eli kaikin puolin loistavat puitteet.

Saavuin tänne toissa päivänä pitkäään matkustuksen jälkeen eli vielä maastot ja lenkkireitit vähän hakusessa mutta eiköhän nekin ala hahmottua kun pääsen vauhtiin… Ainakin saan olla luonnon lähellä mistä niin kovasti pidän!

Au revoir, Anne-Mari

Voimaa ja huippu kuntoa kohti Rio, Font Romeusta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti