Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


lauantai 16. huhtikuuta 2016

Kohti kesää ja matkalaukkuelämää!

Eilen aloitin matkani kohti Rion olympialaisten maratonia. Tarkoittaen sitä että seuraavat 4kk ovat reissaamista kisojen ja harjoitusleirien välillä eli sitä matkalaukkuelämää.  Eipä haittaa ollenkaan sillä elänhän unelmaani ja edessä on seikkailujen kesä!

Olen nyt Hampurissa ja huomenna starttaan tämän vuoden ensimmäiselle maratonille. Hieno päästä taas startti viivalle! Alla on kova ja onnistunut harjoittelu jakso tai oikeastaan koko talvi on mennyt tosi hyvin. Nyt vaan tietysti toivon että kisassa kaikki menisi nappiin ja huomenna voisi maalissa olla hymy herkässä. Hassua miten se pieni epävarmuus aina hiipii esiin ennen starttia…

Täältä Hampurista jatkan kohti kotimaatani eli Suomea. Siellä vietetään kuukausi ja sitten takaisin Dubaihin pika visiitille. Kesä jatkuu Font Romeun ja Monte Gordon leireillä ennen Amsterdamin EM-kisoja.

Pitäkäähän peukut pystyssä huomiselle!


Anne

Ihanaa olla Euroopassa!

1 kommentti:

 1. Tervehdys!

  Lämpimät onnittelut erittäin hyvin onnistuneesta Hampurin maratonista - tuli vielä yli minuutin parannus ennätykseen - vaude!
  Kenian leiri on tehnyt hyvää.
  Tervettä ja nautinnollista valmistautumista Riioon!

  Terveisin Harri

  VastaaPoista