Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


perjantai 22. tammikuuta 2016

Voitto kotiin Dubain maratonin 10km kisasta

Tammikuu on yksi minun mieli kuukausista Dubaissa sillä sää on juoksijan kannalta mitä
ihanteellisin. Aamuisin lämpötila on noin 16ºC  ja vähän sisämaahan eli aavikolle mentäessä jopa 12ºC . Eli eipä ole niin kiire aamu lenkeille vaan hyvin  voi nukkua vähän pidempää ja nauttia ihanan pirteistä aamuista vielä jopa kello 6.30 ;)

Tammikuussa järjestetään myös Dubain maraton ja se onkin useimmille juoksijoille täällä UAE:ssa kauden pääkisa. Aikaisempina vuosina se on myös ollut minulle tärkeimpiä kisoja kauden aikana. Tänä vuonna kuitenkin päätettiin että juoksen vasta keväällä ekan maratonini. Näin ollen saan pidemmän ja yhtämittaisen harjoittelujakson ennen kevättä. Maraton vie kuitenkin vähän harjoittelusta pois sillä siihen pitää keventää ja kisan jälkeen ei voi heti palata normaaliin harjoitteluun.
Ennen kun pääsen maratonin startti viivalle on vielä yksi harjoittelu leiri Keniassa eli tie starttiin on vielä pitkä…

Road to Rio ;)
Taas pääsimme seuraamaan erittäin kovatasoista maratonia ja hienoa loppukiri taistelua miesten puolelta. Minä kisasin Dubain maratonin yhteydessä järjestetyssä 10km maantiekisassa. Kisa sujui hyvin , aika 34.42 jäi vain muutama sekunnin omasta ennätyksestä. Juoksu sujui hyvin ja juoksin aika tasaisesti koko matkan. Voitin naisten sarjan mutta hienoa oli että kakkoseksi juoksi upeasti Iranin naisjuoksija. Nyt edessä on vielä pari viikkoa tiukkaa treeniä ennen RAKin puolikasta ja sen jälkeen Kenia kutsuu!


Anne-Mari 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti