Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Kenian leiri, osa 1 done!

Kolme viikkoa hurahti todella nopeasti Itenin harjoitusleirillä. Leiri sujui tosi hyvin! Sain juostua ennätys määrän kilometrejä mäkisessä maastossa (juuri sitä mitä tarvitsin) ja tehtyä muutaman hyvän ratatreenin myös. Jälleen kerran löysin hyviä uusia juoksu reittejä ja kävin juoksemassa Eldoredissä  Isabellah Anderssonin kanssa yhden pitkistä lenkeistäni. Se oli hieno lenkki!

Pitkällä aamulenkillä 31.12 Eldoredissä Isabellahin kanssa

Janne oli myös harjoittelemassa kaksi viikkoa Itenissä. Otettiin Uusi Vuosi vastaan Simon & Celian luona Eldoredissä BBQ lounaan merkeissä ja klo 24.00 jo unten mailla… valmistautumassa seuraavaan ja ensimmäiseen treeni päivään 2016.

Jannen harjoitteluun kuului myös uintia.

HATCssa (High Altitude Training Camp) oli paljon urheilijoita tällä kertaa mm. Turkin maajoukkue juoksijoita, Brittien maajoukkue saapui juuri kun olimme lähdössä ja myös muita olympialaisiin valmistautuvia juoksijoita. Viron siskokset olivat myös Itenissä harjoittelemassa ja tällä kertaa näin muutaman kilpakävelijän myös harjoittelemassa. Eli voi sanoa että vilkasta oli lenkkipoluilla ;)


Shoe4Africa, naisten juoksukisa jouluaattona Itenissä

Nyt takaisin Dubain lämpöön ja valmistautumaan RAK ½ maratonille. Sitä ennen muutama 10km maantiekisa ja tiukkaa treeniä nyt kun alla on hyvä vuoristoleiri ;)

Maaliskuussa olisi sitten tarkoitus palata takasin Iteniin ja viettää silloin 5 viikkoa korkealla ja valmistautua näin korkealla kevään maratonille. Odotan jo nyt innolla pääsyä takaisin vuoristoon!


Anne 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti