Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


tiistai 15. joulukuuta 2015

Kiitos ja kumarrus 2015… nyt kohti uusia haasteita

Jambo täältä Nairobin kentältä! Tällä hetkellä olen matkalla harjoitusleirille Itenin ylängölle. Pieni flunssa riesana mutta eiköhän se siitä parannu kunhan pääsen raikkaaseen vuoristo ilmaan… Syksy on sujunut hyvin harjoittelun ja kisojen merkeissä. Nyt kun saan vielä onnistuneen vuoristoleirin alle niin sitten olen valmiina taas haastaan rajoja ja itseni ;)

Tässä matkustaessa on ollut hyvää aikaa miettiä mennyttä kautta ja lyhyesti sanottuna: uskomattoman hieno vuosi takana! Takana on omat ennätykset kaikilla matkoilla, niistä seurasi edustus MM-maratonilla Pekingissä ja kauden huipensi RockyMan kilpailun voitto Riossa. Olen saanut paljon uusia tuttavuuksia, nähnyt uusia paikkoja ja oppinut elämältä taas paljon.

Näiden kaikkien ennätysten ja kokemusten takana on ihan huikea tiimi ja täytyy sanoa että ilman teitä tukijoita näitä en varmasti olisi saavuttanut. Kaunis KIITOS minun rakkaimmalleni Jannelle joka on aina ollut tukemassa ylä- ja ala-mäissä, valmentajalleni Simolle loistavasta työstä ja tsempistä, ihanalle perheelleni koti Suomeen. KIITOS tukijoilleni Haltille, Fast Finland, Adidas MENA, Orthosports, SUL, Helsingin Jyry ja tietysti kaikille ihanille ystäville ympäri maailmaa. Ilman teidän tukea ja kannustusta kaikki tämä olisi turhaa.


Nyt tulevalla leirillä ottaa jokaisen juoksuaskeleeni teille kaikille ja tulevalle vuodelle 2016! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti