Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


sunnuntai 7. joulukuuta 2014

DCS 1/2 maraton


Dubai Creeks Striders 1/2 maraton on ehdottomasti yksi suosikki juoksuistani kauden aikana. Edustan Dubaissa DCSa eli oman seuran järjestämässä kisassa olen edustamassa seuraani ja yhtä pääsponsoria eli adidasta. Jo näiden takia naisten sarjan voitto on minulle tärkeä tavoite. No se tuli helposti ja aika 1.17.44 (sekunnilleen muuten sama kun Abu Dhabin puolikkaalla...) on tälle reitille ihan ok.Kisassa juostaan todellakin Dubain sydämessä! Deiran soukejen läpi, tunnelissa Creekin kanaalin ali, ylitetään pari siltaa ja liukastellaan niiden alla. Kisa missä tapahtuu ja näkemistä riittää!Tämä oli minun 6 kerta kun juoksin tämän kisan. On hienoa nähdä jälleen kerran kuinka hienosti kaikki järjestelyt toimivat ja edelleen tässä kisassa on sitä uskomattoman hienoa kisa ja talkoohenki tunnelmaa! Kiitos kaikille jotka olette olleet toteuttamassa tätä tapahtuma ja luomassa sen meille kisailijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti