Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


lauantai 23. elokuuta 2014

Haasteellinen syksy edessä

Kesä alkaa olla takana ja "akut ladattuna" sillä uusi työ- sekä kilpailusesonki on edessä. Ihanaa! Kesällä vietettiin 6 viikoa Suomessa ja nyt takaisin kotona Dubain helteissä. Viimeiset 4 viikkoa olen harjoitellut suurimman osan juoksumatolla, koska lämpötila ja ilmankosteus on vielä liian kova, ainakin vauhdikkaammille lenkeille.

Tällä hetkellä istun Moskovan lentokentällä ja odotan tapaavani ryhmän Suomalaisia kiipeilijöitä, joiden matkanjohtajana olen lähdössä kiipeämään Mt. Elbrukselle.

Mt.Elbrus on Euroopan korkein vuori ja sijaitsee Caucasuslla lähellä Georgian rajaa. Moskovasta lennämme Mineralnye Vodyn, josta matka jatkuu autolla n. 5h Baksan laaksoon. Sen jälkeen meillä on 9 päivän vaellus ja kiipeily jakso edessä! Todella mahtavaa päästä hengittämään raikasta vuoristo ilmaa ja mikä on upeinta, saada tutustua uusiin ihmisiin ja päästä jakamaan uusia kokemuksia heidän kanssaan :) Ehdottomasti tämän työn suola!

Kun Elbruksen reissu on ohi, alkaa 2 viikon viimeistely jakso SM-Maratonille. Päätin juosta tänä vuonna, vaikkakin se on kolmas maraton 2014 ja ns. kauden alussa mutta miksipä ei aloita kilpailukautta maratonilla, kun virtaa kerran riittää...

Syksyllä tulossa paljon reissuja, kisoja , Kenian harjoitusleiri yms. eli blogi päivityksiä tulossa nyt vähän tiuhempaan!

da, da vai miten se meni ...

t. Anne


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti