Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Welcome to the year 2014


Uusi vuosi vaihtui Eldoretissä juoksu tunnelmissa. Maanantaina kävin Simon kanssa valitsemassa vuohen tiistain BBQ juhliin, Robinin tilalta. Pääsin myös seuraamaan ensimmäistä kertaa vuohen lahtausta. Kokkikoulutuksesta huolimatta en ole aikaisemmin päässyt seuraamaan kyseistä prosessia. Joo olihan se sen arvoista, jos vaikka joskus joutuu autiolle saarelle metsästämään… J
Vuohen haku reissulla

 Tiistai aamuna juoksin ensimmäisen pitkän lenkkini täällä. Se meni yllättävän kevyesti vaikka maanantaina olikin ensimmäinen kovempivauhtinen treeni.

Simo ja Cilja oli kutsunut vieraita vastaanottamaan uutta vuotta. Iloiseksi yllätykseksi paikalle saapui paljon tuttuja nimiä juoksu piiristä. Paikalla oli mm. Johanna ja Tuomo Lehtinen, he saapuivat Itenistä jossa Johanna leireilee. Tapasin Francis Kirwan perheineen sekä Isabellah Anderssonin perheineen.   Oli hienoa päästä tutustumaan näihin huippu naisiin sekä juoksu ”legendoihin” J Tunnelma oli mahtava ja saimme herkutella Simon valmistamalla vuohella.
minä ja Isabellah Andersson

Tänään aamulla pääsin juoksemaan Johannan ja Isabellahin kanssa 90min aamulenkin ja uusi vuosi on siis alkanut mitä upeimmassa seurassa J


t. Anne-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti