Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


perjantai 17. tammikuuta 2014

Vierailulla Itenissä


Viimeisimmät harjoitukset ovat sujuneet hyvin. Yhden lepopäivän jouduin kuitenkin pitämään juoksusta, ärtyneen nilkan takia. Nyt se kuitenkin näyttäisi olevan kunnossa ja toivon mukaan valmiina viikon päässä olevaan starttiin.

Torstaina tein Isabellahin kanssa viimeisen kovemman treenin 10 x1min/2min palautuksella ja se kulki hyvin. Meitä oli 7 hengen porukka ja teimme sen asvaltilla, lentokentälle johtavalla tiellä. Rankkaa mutta hauskaa se oli!

Eilen sain seuraa Itenistä kun Johanna Lehtinen tuli tänne ”alavuoristoon” ja tänään aamulla tehtiin yhdessä 60min aamulenkki.

Aamupäivällä lähdettiin matatulla, joka on paikallinen mini bussi kohti Iteniä. 

matatun kyydissä, ou jee..

Oli hauska nähdä mitä Itenissä oli muuttunut ja vähän verestellä muistoja viime vuodesta. Käytiin lounaalla hotel Kerio Viewssä  ja tavattiin muuten Mohamed Farah HATC.ssa (High Altitude Training Center) J Hauska päivä!

Women`s lunch
Riippuliitäjiä Kerio Viewssä

Iltapäivällä paluu ”ylävuoristosta”  alas ja huomenna ohjelmassa puolipitkä lenkki aamusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti