Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Rajojen metsästystä Dubain maratonilla


Kenian leirin tuloksena oma ennätys 2.41.02. Harmillisesti se jäi muutaman minuutin päähän EM-rajasta, no nyt jäi vielä parannettavaa seuraavaan kertaan ;) 

Aloitin juoksun aika rauhallisesti, liian rauhallisesti ja 10km väliaika 38.33. Käännöspaikalle tullessa (16km) oli juossut käytännössä yksin ja nyt “takasuoralla” vastatuuli oli edessä aina sinne 38km asti. Sain kuitenkin sopivasti seuraa kun Ruotsalainen Lena Eliasson ja hänen jäniksensä Linqgvist saavuttivat minut 21km kohdalla. Sain heistä vetoapua aina 33km kohdalle asti. Viimeisellä 9km:llä sain vielä vauhtia lisättyä ja pääsin heistä vähän kirimään.

Reitti on nopea. Kokonaista 2 käännöstä ja ei mäen mäkeä! Sopii minulle hyvin J Pieni vastatuuli oli takasuoralla mutta ilma oli mitä sopivampi Dubain keleihin. Lähdössä n. +18 ja maalissa +23 astetta.

Olen ihan tyytyväinen kuitenkin omaan ennätykseeni! Nyt kohti RAK ½ maratonia joka on 14.2.

t. Anne-Mari
Dubain maratonin maalisuoralla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti