Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


maanantai 20. tammikuuta 2014

Kotiin paluu edessä


Se oli sitten siinä. 26 päivää hurahti todella nopeasti.  Vaikea uskoa että juoksemalla saa ajan kulumaan näin nopeasti J Tänä aamuna oli vika lenkkini Eldoretssä, huomenna aamulla kohti kotia ja perjantain kisaan. Nyt on jo hiilihydraatti tankkaus käynnissä eli pastaa ja pastaa…

On ollut aivan mahtava harjoitusleiri! Vaikka sitä onkin jo aika monta vuotta juoksua harrastanut, niin aina sitä vaan oppii uutta ja edelleen juoksu saa innostumaan ja asettamaan uusia tavoitteita itselle. Nyt jo odotan että pääsen takaisin harjoittelun pariin, onhan tässä jo kevennelty…. Mutta sitä ennen on juostava maraton ja palauduttava siitä myös.

Iso kiitos onnistuneesta harjoitus leiristä kuuluu valmentajalleni Simolle sekä Celialle. Tämän kodin tulen muistamaan lämmöllä ja varmasti kaipaamaan näitä vaihtelevia juoksu polkuja, aamun sarastusta, auringon nousuja, kimppa lenkkejä, ”how are you”  tervehdyksiä, hedelmä myyjiä, rentoa ilmapiiriä jne.

I will be back J

t. Anne-Mari

aamun sarastus
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti