Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Eldoretin maastojuoksukisat, hurjaa menoa!


Takana on nyt reilu viikko harjoitusleiriä. Harjoittelu on mennyt hyvin. Takana sekä edessä hurjasti kilometrejä J Taisi juuri viikon ennätys kilometrit paukkua.


aamulenkin auringon nousu

Harjoittelen aamuisin klo. 6 päätreenini joka on 60-90min, poikkeuksena pitkä joka 2.30min pintaan. Kello 10 on yleensä kevyempi harjoitus 40-60min. Loppupäivä onkin palauttelua eli lepoa, tankkausta ja lihashuoltoa. Luettua on tullut paljon.

Eiliseltä pitkältä lenkiltä

Tänään oltiin katsomassa Eldoretissa järjestettyä maastojuoksukisaa. Naisilla matkana oli 8km (juniorit 6km) ja miehillä 12km (juniorit 8km). Rata oli tehty suhteellisen tasaiselle nurmikentälle, jossa tosin käännöksiä oli aika paljon.

Veryttelyä Kenialaisittain
Erityisesti miesten meno oli hurjaa. Miesten voittaja tiputti mm. Geoffrey Mutai jolla on hallussaan Bostonin ja New York marathonin reittiennätykset. Voittajan aika oli 35.10.

Naisten sarjan voittaja, kaunista menoa

Nyt en enää yhtään ihmettele miksi Keniasta tulee niin kova tasoisia juoksijoita, jos kymmenen kärki on jo näissä kisoissa ihan maailmanluokkaa. Juniori miesten startissa oli 190 osallistujaa eli jos jostain syntyy tähtiä, niin täältä.  
Startti
Näissä kilpailuissa ei kuntosarjaa (vielä) ole ja eipä siellä yhtään ”ei juoksijan” näköistä mukaan ollut eksynyt. Oli ilo katsella tätä menoa!

hurjaa menoa
t. Anne-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti