Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Jambo


Matka tänne Eldoretiin meni mukavasti. Nairobista samaan aamu koneeseen tuli myös muita Suomalaisia juoksijoita. Meillä kaikilla sama päämäärä, harjoitteleminen Kenian ylängöillä parhaimmilla juoksu paikoilla.


Kentällä meitä oli vastassa valmentajani Simo Wannas ja pian olin jo asettunut aloiksi Simon ja hänen Kenialaisen vaimonsa Cilja luokse. Tästä se alkaa 26 päivän rutistus kohti Dubain maratonia.

Nyt parin päivän jälkeen olo on aivan mahtava! Ilmat ovat suosineet auringolla, juoksu polut/ tiet ovat mitä mainioimmat, vaikka minulle alustan epätasaisuus tuokin vielä näin alussa omat haasteensa… mutta siihen tottuu pian! Ihanaa vaihtelua se kumminkin on Dubain asvaltille ja tekee varmasti hyvää lihaksistolle.
 
Ne tärkeimmät...vielä puhtaina ja valmiina koitokseen
Harjoitus ohjelmassa on kaksi juoksu treeniä päivässä. Eka harjoitus klo. 6.00 ja toka klo. 10.00 tai iltapäivällä, päivästä riippuen. Eka viikko menee vielä tunnustellen ja totutellen mutta tokalla jo sitten on vauhtia enemmän mukaan.

Tänään aamulla juoksin aamulenkin kahden ruotsalaisen suunnistajan ja ystäväni Johan Anderssonin kanssa joka muuten asuu myös Dubaissa ja edustamme samaa seuraa siellä. Näitä aamulenkkejä näissä maisemissa ei varmasti unohda ikinä.
Leirin energiaa ja palautumista, nami 


t. Anne-Mari 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti