Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Namche Bazar 3440m

Lepopäivää vietämme täällä Khumbu alueen pääkylässä eli Namchessa. Tulimme mutkien kautta tänne eilen eli olemme aikataulussa. Huono ilma esti jälleen kerran lennot Luklan kuuluisalle lentokentälle, me buukkasimme paikat kopteriin, joka olikin hieno tunnin lento seuraten jokia ja väistellen pilviä. Cargosta saimme puolet mukaan ja loput tulivat sunnuntaina Luklaan, joten kaikki näyttää hyvältä. Huomenna pitäisi tavata Pasang Kaij tavaroineen täällä Namchessa. Meillä on tarkoitus jatkaa matkaa huomenna ja perusleirissä olemme 2-3 päivän päästä. Vaikuttaa siltä että monsuuni on vihdoinkin ohi ja ilmat kirkastuvat, päästään tositoimiin! Meillä meni Luklasta yht. 5,5 h trekkaukseen, joten loput ajasta ollaan nautittu Nepalin vieraanvaraisuudesta :)
Vuorella tulemme olemaan ensimmäisinä joten ruuhkaa ei tule olemaan. Useat ryhmät tulevat vasta 2 viikon päästä.

t. Anne&Janne

Janne co-pilot

Heli maisemia
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti