Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Ama Dablam 6812m


Syksyn kiipeily reissu lähestyy ja tälläkin kertaa matka alkaa Nepalista.
Muistan hyvin kuinka olin ensimmäistä kertaa Kathmandussa, olimme silloin häämatkalla ja tapasin hotellissamme ryhmän, joka oli lähdössä kiipeilemään Ama Dablamille. Silloin ajattelin ”wou kuulostaapa jännälle”. Muutama vuosi myöhemmin näin Ama Dablamin trekkauksen yhteydessä ja se teki vaikutuksen upealla ulkomuodollaan.

Nyt on sen aika. Ama Dablam, here we are coming!

Tämä reissu tulee eroamaan edellisistä reissuista, koska olemme lähdössä matkaan pienellä tiimillä. Mieheni Janne , minä ja Pasang Kaji Sherpa. Ystävämme Da Yula Sherpa ( http://www.realhimalaya.com ) tulee auttamaan logistiikan ja lupien hoidossa. Perusleirissä meillä on kokki, mutta muuten olemme täysin itsenäisiä vuorilla kolmen hengen tiimillä. Tosi kivaa saada itse järjestää ja organisoida mutta tietty se tuo myös omat haasteensa peliin.

Lähden matkaan 1.10 ja Janne tulee muutaman päivän perästä. Kathmandussa odottaa lupien hakeminen, pakkaaminen yms. matkajärjestelyjen hoitaminen.

Tulen päivittämään blogiani reissun aikana aina mahdollisuuksien mukaan.

T. Anne

Ama Dablamin luminen huippu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti