Olen Arabiemiraateissa asuva kestävyysurheilija, jolle omien rajojen hakeminen ja niiden testaaminen on elämän punainen lanka. Juoksu on yksi ehdottomasti tärkein niistä.

Intohimona on myös korkeiden vuorten kiipeäminen ja tähän mennessä olen kiivennyt katsomaan maailmaa mm. Mt.Everestin, Lhotsen ja Manaslun huipulta.


sunnuntai 21. lokakuuta 2012


Janbo,

Täällä Itenissä 2300m korkeudessa on alkanut kahden viikon kova harjoittelujakso. Aivan mahtavaa vetää raikasta ilmaa keuhkot täyteen, juosta mäkistä maastoa ja mikä parasta tehdä juuri sitä mistä nauttii, eli juosta!

Olen täällä HATC:ssa (High Altitude Training Centre) mieheni Janne kanssa. Paikka on tuttu sillä olimme myös viime vuonna samaisessa paikassa ja halusimme ehdottomasti palata tänne uudelleen, eli täällä ollaan taas J
Meillä molemmilla on tavoite juosta omat ennätykset tammikuussa Dubain maratonilla eli motivaatio treenaamiseen on erittäin kova!

Takana on nyt ensimmäiset treenit, mieli on korkealla ja edessä onneksi vielä monta seikkailua täällä juoksijoiden maassa.

Running on!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti